Založení družstva přípravky U10

13.12.2016 13:54

Přípravka U10

V červenci 2016 proběhl nábor malých fotbalistů do klubu FK Loket, z kterého vzešlo šest nových členů klubu. Jelikož bylo období letních prázdnin a spoustu dětí se nemohlo náboru v červenci zúčastnit, tak jsme nábor zopakovali i na konci srpna. Druhý termín byl již úspěšnější a tak jsme v září na prvním tréninku mohli přivítat 25 nových fotbalistů a fotbalistek.

První rok jsme pojali jako přípravný, ať už pro děti tak i pro nás trenéry a funkcionáře. V tomto přípravném roce bychom si rádi zajistili vše potřebné pro chod družstva U10. Během podzimu družstvo přípravky zatím pouze trénovalo. V průběhu zimní přestávky máme v plánu se zúčastnit některého halového turnaje a od příští sezony 2017/2018 bychom rádi družstvo U10 přihlásili do okresní soutěže.

Vedoucím družstva byl pověřen Mgr. Jaromír Ungr, spolu s ním družstvo přípravky trénují i Hynek Falář, Jiří Poupě a Zdeněk Demeter. Všichni čtyři trenéři se v průběhu podzimu zúčastnili trenérského kurzu a jsou čerstvě držiteli trenérské licence C.

Vytvořením družstva přípravky s 25 členy bylo nutné rozšířit materiální vybavení (míče, dresy, chrániče, rozlišováky atd.) klubu FK Loket pro tuto věkovou skupinu. Tento problém nám pomohla vyřešit dotace od Karlovarského kraje, díky které jsme mohli pořídit to nejnutnější vybavení. 

ZT

 
Zpět